В воскресенье, 8 ноября, вышел одиннадцатый выпуск шоу “Танці з зірками 2020“, во время которого судьи и зрители определились с четверкой четвертьфиналистов.

Читай также: “Танці з зірками 2020“: Партнерша Сергея Танчинца прокомментировала уход из проекта

Однако в числе этих счастливчиков не оказалось лидера группы БЕZ ОБМЕЖЕНЬ Сергея Танчинца и его партнерши Яны Цибульской. Звездный участник решил прокомментировать свой уход в Инстаграм.

“Трохи думок і слів про мою чудову танцювальну пригоду!) Наголовніше – немає нічого неможливого! Все чого ти хочеш, все що тобі важливе, якщо докладеш достатньо зусиль, може тобі підкоритися! Вчергове довів собі цю істину. Якшо шо, то 38-й рік життя – саме час для того щоби навчитись танцювати ;) Величезна вдячність всім хто нас підтримував, голосував, переживав, мотивував! Дякуючи вам ми дійшли до 11-го ефіру, а це ого як не мало!) Маю надію, ми робили вас трохи щасливішими, в ці не прості часи!“, - написал Сергей.

Отдельно музыкант обратился к танцовщице Яне Цибульской, а также к своим самым близким людям.

“Чарівна, мегаталановита, цілеспрямована Яна Цибульська – кращої партнерки бути просто не могло! Ти окраса цього шоу! Я щиро дякую тобі за всі зусилля і терпіння! Свій кубок ти обов‘язково триматимеш в руках! Ти на це заслуговуєш, як ні хто!“.

Дякую всім МОЇМ! Моїй коханій Ганні, дякую люба, за цей прекрасний тиждень і особливо за останній вечір на проекті! Моїй талановитій малій Насті, моїм друзям і команді! Без вашої підтримки, я потух би ще на початках)))“.

Читай также: Надежда Мейхер впервые показала дочерей от российского бизнесмена

Кроме того, в конце поста Танчинец назвал своего фаворита. Артист заявил, что все четвертьфиналисты заслуживают победы, однако он будет болеть за Юлию Санину и Диму Жука.

“Всі хто залишився і продовжать боротьбу за перемогу – стовідсотково її заслуговують! У чвертьфіналі випадкових людей не буває! Ви всі стали мені друзями! Бажаю всім сил і вогню! Вболівтиму за пару Юлі Саніної і Діми Жука!!! Думаю, що причини мого вболівання саме за них зрозумілі і пояснень не потребують ;)“, - признался Сергей.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Трохи думок і слів про мою чудову танцювальну пригоду!) Наголовніше – немає нічого неможливого! Все чого ти хочеш, все що тобі важливе, якщо докладеш достатньо зусиль, може тобі підкоритися! Вчергове довів собі цю істину. Якшо шо, то 38-й рік життя – саме час для того щоби навчитись танцювати ;) Величезна вдячність всім хто нас підтримував, голосував, переживав, мотивував! Дякуючи вам ми дійшли до 11-го ефіру, а це ого як не мало!) Маю надію, ми робили вас трохи щасливішими, в ці не прості часи! Чарівна, мегаталановита, цілеспрямована @tsybulskayana – кращої партнерки бути просто не могло! Ти окраса цього шоу! Я щиро дякую тобі за всі зусилля і терпіння! Свій кубок ти обов‘язково триматимеш в руках! Ти на це заслуговуєш, як ні хто! Дякую всім МОЇМ! Моїй коханій @stefantosusan, дякую люба, за цей прекрасний тиждень і особливо за останній вечір на проекті! Моїй талановитій малій @nastia_55l, моїм друзям і команді! @khodachuk @nataliia_fedyk @kristina_fedyk @oleksiy.berezhnyi @andrew_radko_junior @igor.rybar @ejenka_ @yuliana_koretska @rococo1a2 @nanikri @artemgrygoryan @fomin_igor – без вашої підтримки, я потух би ще на початках))) Прекрасна команда Танців – ви просто шикарні! Було дуже круто з вами працювати! Щире вам дякую!!! @zavaduk @kseniya.gorb @zhuk_dmytro @ladakasynets @dima_varan @ona__nana @olgaslon @maya_dvalishvili @senyaperov @lesiamo @gukdmitriy і ще багато прекрасних людей!!! (Перепрошую, якщо когось не відмітив) Всі хто залишився і продовжать боротьбу за перемогу – стовідсотково її заслуговують! У чвертьфіналі випадкових людей не буває! Ви всі стали мені друзями! Бажаю всім сил і вогню! Вболівтиму за пару Юлі @the_hardkiss і Діми @zhuk_dmytro!!! Думаю, що причини мого вболівання саме за них зрозумілі і пояснень не потребують ;) І ще дуже важливе! Всі хто вболівав за нашу пару, не засмучуйтесь, ми обов‘язково зустрінемось на концертах і я вам віддячу за підтримку тим, що люблю найбільше в своєму житті – музикою!) @tanci1plus1 @bezobmezhen

Допис, поширений Сергій Танчинець (@sergii_tanchynets)


Как прошел одиннадцатый эфир шоу “Танці з зірками 2020“ можно посмотреть здесь.

Хотите знать важные и актуальные новости раньше всех? Подписывайтесь на Ivona.bigmir.net:) в  Facebook и Instagram.