Популярная украинская исполнительница Jerry Heil, настоящее имя которой Яна Шемаева, задумалась об участии в национальном отборе на песенный конкурс “Евровидение 2020“. Об этом артистка написала на своей странице в Instagram.

Читай также: Jerry Heil вспомнила, как ее раскритиковал таксист

Звезда призналась, что хочет попробовать свои силы в кастинге, однако она выслушала столько разных мнений, которые заставили ее засомневаться.

“Я маю відчуття, що варто спробувати свої сили, якщо пройду передкастинг (є такий етап). Але стільки різних думок вислухала з цього приводу!

Наприклад, 1. що в разі, якщо не пройду, це може знизити лояльність аудиторії до мене 

2.що пісню потрібно таку, щоб показати мій голос, а не просто з прикольним текстом

3. що сам конкурс ще нікому ні в чому не допоміг... #ітедеітепе“, - поделилась певица.

Читай также: Секрет успеха: Новые имена, которые завоевывают сердца слушателей

Jerry Heil отметила, что не переживает только по поводу второго вопроса. У нее уже готова англоязычная песня с забавным текстом на важную социальную тему.

“У мене є стала думка лише з приводу другого питання. Я маю пісню зі ржачним текстом на важливу, на мою думку, соціальну тему. Я би хотіла, щоб вона прозвучала не тільки в межах України. Вона не обов’язково повинна показувати вокальні дані - тут це навіть зайве буде. + ніби Євробачення - не тільки вокальне змагання, наскільки я встигла переконатися за роки перегляду трансляцій. Єдине - пісня, яку маю, - англійською. І гри слів можуть не зрозуміти у нас...“, - написала исполнительница.

В конце поста Jerry Heil призналась, что запуталась в этом вопросе и попросила помощи в пользователей Сети.

“Я дуже заплуталася, мабуть. Потрібна ваша думка про те, як цей конкурс бачите збоку ви і чи є сенс вкладати зусилля“.

Большинство подписчиков звезды отметили, что она достойна представлять Украину на “Евровидении 2020“.

Читай также: Юлия Санина показала, как изменилась за 10 лет

“Обов'язково спробуй! Ти гідна представляти Україну на Євро. На рахунок англомовної пісні: можна зробити задній фон з українськими субтитрами, співаючи англійською“, “Ты уже лучше и выше этого нелепого шоу“, “Тут все залежить чи тобі воно потрібно. На мою думку не варто йти, але хто я такий щоб щось комусь радити“, “Тут лише має сенс твоє бажання. Хочеш - іди. От і все“, “Имхо, твоя харизма заключается именно в текстах, которые на английском потеряют свою легкость, игру слов, шарм. Но попытка, конечно, не пытка“, “Попробовать стоит, мне кажется, ты 100% займёшь 1 место, красунька наша“, “Яна, все буде добре, як єврофан тобі говорю. В любому випадку, відбір тобі ніяк не нашкодить. Успіхів! Ми з тобою“, - пишут в комментариях.


Ранее сообщалось, что Тина Кароль вошла в состав жури национального отбора Украины на “Евровидение 2020“.

Хотите знать важные и актуальные новости раньше всех? Подписывайтесь на Ivona.bigmir.net:) в Facebook и Instagram.