Ідея реалізувати цей проект в українського артиста Арсена Мірзояна виникла давно, але презентував він її влітку минулого року. На чисельні прохання меломанів Арсен з командою вирішили зіграти цю програму на початку 2017 року. І цього разу в залі знову аншлаг!  

Читай также: Арсен Мірзоян розповів містичну історію, пов'язану із Висоцьким

“Я познайомився з творчістю Володимира Семеновича ще в дитинстві, – згадує Арсен Мірзоян. – Тоді в нас вдома ще був старий програвач і почали з’являтись вініли. Вони були коротенькі, ми їх слухали, вивчали напам’ять. Згодом я співав почуті пісні під гітару в дворі. Співаю їх і досі в колі друзів. А тепер ще й заспіваю на концерті пам’яті“. 

Еще не вечер, 07, Корабли, Песня о друге, Гимнастика та багато інших композицій пролунало цього вечора. Розчулені глядачі співали з Мірзояном кожну пісню Висоцького. А деякі плакали ностальгуючи за генієм. Не відпустили Мірзояна і без бісу. 

Для українського музиканта концертна програма Мій Висоцький особлива. Адже, вже багато років Мірзоян ставиться до творчості Висоцького з великою повагою та називає його генієм. 

Нагадаємо, Арсен Мірзоян зізнався, коли відбудеться весілля із Тонею Матвієнко.

Дивись онлайн виступ Арсена Мірзояна: