З наближенням осінніх холодів дуже хочеться затишку і комфорту, тому оптимальним рішенням буде звертати увагу на деталі. Жінки змінюють оформлення оселі та свій гардероб, обирають темніший макіяж, але також треба пам'ятати і про парфумерію. Оригінальні аромати парфумів допоможуть наповнити дні приємним настроєм, психологічно підготують до прохолоди, а також створять відчуття комфорту. Чарівні, насичені та ніжні парфуми з осінніми ароматами — це ідеальне рішення для стильного образу.

Як вибрати осінні аромати та знайти найкращу парфумерію?

Восени приходить пора змінити не тільки гардероб або макіяж, а й парфуми. Влітку дівчата зазвичай віддають перевагу легким квітковим або свіжим ароматам, взимку - темнішим і насиченішим, а ось осінь буде найкращим часом, щоб обрати відносно м'які пряні парфуми. Такі композиції допомагають не лише підкреслити стиль, покращити настрій, а й насолоджуватися прохолодою чи дощовими днями.

Крім того, зі зміною погоди та настанням холодів, нюх стає менш сильним, а надто легкі парфуми швидше вивітрюватимуться, тому рекомендовано обирати темніші відтінки.

Осінні аромати — це деревні, пряні, більш солодкі, насичені фруктові або ягідні композиції. Вони зберігаються на весь день, часто розкриваються найрізноманітнішим звучанням протягом дня залежно від нот, мають довгий шлейф. Чим відрізняється осіння жіноча парфумерія з різними ароматами та кому вона підійде?

Східні аромати

Прянощі, кориця, сандал, ваніль, амбра, спеції — це те, з чим асоціюється осінь майже у всіх жінок. Такі східні аромати дарують відчуття спокою та затишку, а також вони залишаються на тривалий час, створюють теплий шлейф. Верхніми нотами можуть бути квіткові композиції, а ось у кінцевій ноті краще віддавати перевагу темнішим пахощам.

Шипрові аромати

Парфуми з шипровими ароматами - це більш оригінальні та вишукані парфуми. Тут основними композиціями можуть бути поєднання фруктів або квітів з більш насиченими деревними швейфами. До них належать мох з дубом, пачулі, сандал, фрезія або троянда зі смородиною та інші.

Цитрусові та фруктові аромати

Такі парфуми зможуть підкреслити образ жінки восени, бо поєднують у собі як свіжість, так і тепло для прохолодних днів. Апельсин, грейпфрут, груша або темна слива піднімуть настрій навіть у дощову погоду і залишать після себе ніжний, приємний післясмак.

Також цитрусові або фруктові композиції вважаються найкращим рішенням майже для всіх жінок, тому що вони ніжні та близькі для дівчат будь-якого характеру та смаку.

Поради та рекомендації щодо вибору ідеальних парфумів

Досвідчені експерти надають також рекомендації щодо того, на що треба звертати увагу під час вибору жіночих парфумів:

  • Подумайте, з чим у вас асоціюється осінь, що викликає відчуття комфорту і затишку — які квіти, аромати, солодощі. І виходячи з цього вибирайте верхні ноти парфумів.
  • Найкраще буде купувати парфуми в магазинах, щоб можна було відчути всі тонкощі, але якщо звертатися до перевіреного виробника, то можна зробити замовлення онлайн. Наприклад, компанія Extract пропонує асортимент парфумерії з детальним описом кожного аромату, але також можна звернутися і в магазини виробника в Дніпрі.
  • На додаток до повсякденної композиції, рекомендовано мати також і парфум для вечірнього образу. Зазвичай вони більш насичені та темні, ніж звичайні денні осінні парфуми, але підкреслюють загальний настрій жінки.
  • Якісні жіночі парфуми залишаються на шкірі на весь день, тож звертайте увагу не лише на верхні або початкові ноти (те, що одразу ж відчувається), а й на ноту серця та кінцеву ноту. Тоді протягом дня композиція поступово розкриватиметься і допоможе підтримувати настрій увесь час.

Якщо хочете підібрати собі ідеальну жіночу парфумерію, то звертайтеся в компанію Extract, український бренд виробника високоякісних парфумів і косметики. На сайті інтернет-магазину або в магазинах у Дніпрі можна буде знайти собі найкращі осінні аромати або інші композиції, які підкреслять жіночність, ніжність і допоможуть насолоджуватися кожним моментом.