25 лютого 2022 р. Асоціація CHILD.UA в межах програми Autism Friendly Space організовує ресурсну зустріч Mom’s Time для матусь, які виховують діток з інвалідністю.

Приймає: Premier Hotel Rus, вул. Госпітальна, 4, зала А, м.Київ

Дата та час: 25 лютого з 10:30 до 15:00

Місія — допомагати жінкам знаходити ресурс і гармонію в собі.

Тривожні новини, чергування карантинів і невизначеність попереду — це складне випробування для кожної людини. Очевидно, що сім᾿ї, які виховують дітей з інвалідністю, перебувають у зоні підвищеного ризику. Серед постійної метушні, у побутових клопотах жінка перестає розуміти себе. Це часто призводить до внутрішнього спустошення. Але ми глибоко переконані, що в кожній берегині є творчий початок.

Mom’s Time — це своєрідне перезавантаження для матусь діток з аутизмом, можливість перевести дух, відволіктися від буднів і зануритися в світ чарівності та жіночості. Це простір для розвитку, допомога і підтримка берегиням на шляху до внутрішньої гармонії.

На прекрасну половину людства очікує: 

  • знайомство
  • історії життя, що надихають
  • виступ досвідченого психолога
  • presents від партнерів
  • photoset
  • фуршет

Запрошені гості, які поділяться історіями життя та своїм досвідом:

  • Співачка М'ята.
  • Олена Царенко, фахівчиня, аналітик телеканалу UA: ПЕРШИЙ, громадська діячка, член ВГО «Коаліція захисту прав осіб з інвалідністю внаслідок інтелектуальних порушень»
  • Богдана Тимощук, заступниця голови постійної комісії Київської міської ради з питань охорони здоров’я та соціальної політики.

Експерти заходу:

Наталія Турбіна, магістр клінічної психології Університету Луї Пастера (Франція), сертифікований психоаналітик, аналітик і супервізор Європейської конфедерації психоаналітичних психотерапій (Австрія), практик і дослідниця психоаналізу, викладач, член Психоаналітичного дивізіону Національної психологічної асоціації України.

Павло Рубан, психолог центрів реабілітацій для осіб з інвалідністю внаслідок інтелектуальних порушень, член правління Благодійного товариства «Джерела».

Це буде насичений захід, протягом якого матусі зможуть перевели дух, відволіклися від буднів і зануритися в атмосферу краси й жіночності.

Акредитація за тел.: +38 (050) 413 83 50, еmail: info@child.ua