В моді тенденція поєднання різних стилів і узорів, а також експерименти з текстурою. Еклектика для сміливих і відважних, які завжди шукають щось нове та нестандартне. Не менш популярним є тренд на прості форми та нейтральні кольори — мінімалізм. Для нього характерні чистота ліній, відсутність зайвих деталей і висока функціональність.

Актуальні речі у гардеробі восени

В осінньому сезоні 2024 найпопулярнішою річчю є пальто оверсайз. Модель, яка є символом свободи та комфорту. Актуальними кольорами цієї осені є класичний чорний, темно-синій, відтінки коричневого і бежевого, насичені червоний і бордовий, природній зелений. Щоб виглядати стильно та сучасно, потрібно вибирати речі з наступних матеріалів:

  • штучної шкіри;
  • деніму;
  • трикотажу;
  • синтетичних тканин високої міцності.

Пальто жіноче простого крою вдало поєднується в ансамблі з різними видами суконь. Широкі джинси варто носити з короткими моделями, а вузькі з довгими. Також це вбрання ідеально підходить до міні-юбки. Його носять з пишними та довгими спідницями. Пальто поверх спортивного чи ділового костюму виглядає контрастно та елегантно.

Пальто зі штучної шкіри придає образу розкішності, характеру та незалежності. Воно легко комбінується з усіма моделями штанів. Розкішно виглядає в парі з сукнею-футляром. Виграшно підкреслює кружевний легкий одяг. 

Для повсякденності та холодної погоди чудово підійде стьобане пальто з капюшоном в спортивному стилі. Під таку модель найкраще підходять кеди та кросівки. Цікаві образи вийдуть, якщо одягати його під худі, джинси та светри. Цієї осені також дуже популярні легкі парки. Їх просто поєднувати в сучасні луки. Базові кольори фантастично гармонують з яскравими речами та цікавими принтами. 

Широкий вибір пальто та довгих курток ви можете знайти за цією адресою.

Свіжі осінні образи 2024

Осінь дарує нам не лише красиві пейзажі, а і нові ідеї для сучасних образів. Яскравий і виразний одяг створює асоціацію оптимістичності та позитива. В ньому людина себе почуває унікальною і неповторною. Цієї осені на жінок чекають стильні та сучасні речі, над створенням яких працювала не одна команда дизайнерів. 

Осіння класика — бомбер жіночий. Він є елементом вуличного стилю. Прекрасно комбінується з різними видами спортивного взуття. Цю річ максимально доповнять штани — спортивні, карго, чінос, скінні, легінси. Під подібні куртки також підійде сукня, але її модель має бути легкою і повітряною. Тоді такий лук стане справжнім втіленням ніжного та витонченого образу. Однотонні бомбери простого крою чудово підходять до речей з геометричним, анімалістичним та квітковим принтом. 

Вільні джинси все більше обирає людей за їхню простоту та легкість поєднання з іншими речами. Цієї осені baggy jeans в тренді, завдяки своїй практичності. Вони гарно сидять на фігурі, коригують її недоліки, підкреслюючи красу. Цю модель найкраще носити з взуттям на каблуках або платформі. За рахунок цього дівчина виглядатиме високою і привабливою. 

Баггі вважаються ідеальними джинсами, підходящими для будь-якого типу фігури. З ними можна створювати купу різних вдалих образів. Для тих, кому важливий ефект стрункості, краще зупинитись на моделях темного кольору. Всі інші можуть сміливо експериментувати зі світлими відтінками. Верх в такому образі має щільно облягати тіло. Щоб бути в тренді осені 2024, достатньо мати сміливість і вміння злагоджено поєднувати речі з різних стилів в єдине ціле.