Американська акторка Шеннен Догерті розповіла про те, як зірка 90-х Девід Чарвет допоміг їй у боротьбі з онкологією. В останньому випуску подкасту Let’s Be Clear with Shannen Doherty 52-річна зірка серіалів «Зачаровані» та «Беверлі-Гіллз, 90210» зізналася, що Чарвет знайшов їй нового лікаря після того, як вона почала відчувати себе «трохи загубленою» через діагноз рак грудей у ​​2015 році.

«Я напевно почувала себе кинутою напризволяще, якщо хочете, на своєму шляху до раку, і я знала, що щось потрібно змінити. Я просто не знала, як це змінити», — поділилася вона.

Читайте також: Перевершила «короля рок-н-ролу»: Тейлор Свіфт побила рекорд Елвіса Преслі

Догерті згадала, як 51-річна актор «Рятувальників Малібу» познайомив її з нинішнім онкологом доктором Лоуренсом Піро, який був її гостем у цьому випуску подкасту. 

«Багато пацієнтів відчувають, що у них немає права просити кращого лікаря або міняти лікаря, або вони бояться, що їхня страховка не покриє нового лікаря. Я відчувала це, поки мені не подзвонив мій друг Кріс і сказав, що він добрі друзі з нашим спільним другом Девідом. І Девід дійсно хотів познайомити мене з цим онкологом, який, за його словами, врятував життя його батька від раку, і до якого він дуже ставився, і ця зустріч відбулася, коли я зустріла тебе», — сказала вона Піро.

Девід Чарвет на зйомках «Рятувальників Малібу» / Источник: Getty Images

Догерті додала, що Піро, не гаючи часу, допоміг їй просунутися вперед на шляху до лікування раку. Він наполягав на тому, щоб вона негайно приїхала до його клініки.

«Ти зрозумів, чому я відчувала себе трохи розгубленою, і в тебе виразно була думка про те, що слід змінити і що потрібно зробити негайно. І я дуже поважала той факт, що в тебе була тверда точка зору, і ти був наляканий не тим, ким я є, а також, що важливіше, моєю особистістю. У тебе така ж велика особистість, як і в мене, тому ми змогли по-справжньому спрацюватись на цьому рівні. Я відчувала: "Це хтось, хто дійсно піклуватиметься про мене", і це було неймовірно важливо для мене. І він розуміє, що немає нічого важливішого, ніж те, що я займаюся цим і одужую», — сказала Шеннен.

Нагадаємо, що у 2017 році акторка повідомила про ремісію, але вже через три роки рак повернувся на четвертій стадії. У січні 2023-го Догерті перенесла операцію через метастази у мозку.

Раніше ми писали, що актора «Беверлі-Гіллз, 90210» Єна Зірінга жорстоко побили байкери напередодні Нового року.