Відома українська виконавиця Тоня Матвієнко в інтерв'ю програмі «Ближче до зірок» розповіла про переїзд старшої доньки. Раніше 25-річна Уляна зі своїм бойфредом жила в Києві в одному приватному будинку з мамою, бабусею Ніною Матвієнко, вітчимом Арсеном Мірзояном, 8-річною сестрою Ніною та дядьками Іваном та Андрієм Гончарами. Але через деякий час після смерті легендарної бабусі дівчина вирішила орендувати квартиру у столиці разом із коханим.

За словами Матвієнко, вона рідко бачиться зі спадкоємицею, оскільки Уляна займається режисурою і зараз постійно перебуває на зйомках.

Читайте також: Великдень-2024: знаменитості у вишиванках зворушливо привітали українців зі святом

«Мені її дуже не вистачає, але вона вже доросла дівчина і в неї повинне бути своє життя. Мені потрібно навчитися жити без мами й без Уляни», — поділилася Тоня.

Також артистка розсекретила, що до їхнього сімейного будинку повернувся її батько — художник Петро Гончар, який кілька років мешкав на дачі під Києвом.

«Тато каже, що "хто ж мене старенького буде доглядати". А так зараз він і з Ніною може допомогти. Раніше здебільшого були дівчата, а тепер одні чоловіки. Нехай командують», — сказала вона.

Нагадаємо, що Уляну Тоня Матвієнко народила у 17-річному віці від першого чоловіка, про якого публічно не говорить.

Раніше ми писали, що Alyona Alyona та Jerry Heil відвідали бірюзову доріжку Євробачення-2024.